WAT DOEN WE

WAT DOEN WE

ONZE DIENSTEN

Nieuwbouw

Renovatie

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. Alle werken worden uitgevoerd door zaakvoerder Jan Galle, samen met zijn vaste medewerker Frederic.

Buitenschilderwerken

Een woning in weer en wind heeft de nodige bescherming nodig. Wij bieden u hiervoor buitenverf van topkwaliteit aan, ideaal voor het schilderen van uw gevel met het oog op een lange levensduur.
Mat of licht glanzend, donker of licht, u kiest. Wij staan u graag bij met raad en daad. Indien nodig doen we beroep op een technisch adviseur van onze verffabrikant, die ter plaatse komt voor een analyse en een gepaste oplossing voorstelt.

Binnenschilderwerken

Plafonds, ramen, deuren, radiatoren, trappen, kasten, sierlijsten, …

Kleur en decoratie zijn van groot belang in het bepalen van de juiste sfeer in uw woning. Wij denken graag met u mee in het vinden van de juiste kleurencombinatie. Dit kan in samenwerking met een kleurenconsulent.Deze komt bij u aan huis en geeft advies in functie van uw interieur en uw persoonlijke voorkeuren (gordijnen, meubilair, lichtinval).

Wand-en Vloerbekleding

Behang biedt een grote waaier aan mogelijkheden voor het aankleden van uw interieur: van traditioneel tot overschilderbaar behang (vliesbehang, stickers, posters) van klassiek tot modern … We hebben meer dan 100 staalboeken op voorraad, keuze genoeg dus! Ook voor uw vloer kunnen we u verschillende mogelijkheden aanbieden, vinyl, linoleum, parket, laminaat, LVT, tapijt … Kijk alvast eens naar onze rubriek “inspiratie” !

Raamdecoratie

“Voor elk raam een passende decoratie” 

Ontdek de vele mogelijkheden van window styling in onze winkel. Stoffen voor confectie van overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen (American stores), lamellen, voiles met plooien, schuifpanelen, … + de nodige rails en ophangsystemen.

We helpen u graag bij het maken van uw keuze en zorgen voor opmeting, confectie en plaatsing.